Telefon: 06-26-302-275
VisszaTermékek felsorolás elemKezdőlap

Bemutatkozás

Cégünk 1998 óta foglalkozik lakberendezési kiegészítők, ajándék tárgyak gyártásával, export-importjával kiskereskedelmi forgalomban, illetve viszonteladók részére.

Az oldalon található alaptermékeink számos kiegészítővel bővülnek változnak.


A KOMFORTTÉKA Lakberendezés által forgalmazott bútorok gondosan tervezett, eredeti és minőségi lakberendezési megoldásokat kínálnak mindenki számára, megfizethető árfekvésben.
Cégünk számos termékcsoport -étkező, hálószoba garnitúrák, kiegészítő bútorok, lakberendezési kiegészítők illetve ajándéktárgyak- széles választékát nyújtja vásárlóinak.
Hisszük, nincs szükség rendkívülire ahhoz, hogy otthonunkat a magunk képére, a saját igényeink szerint formáljuk, hogy kellemes és kényelmes tereket alakítsunk ki lakásunkban, hogy olyan egyedi saját enteriőrt teremtsünk, amelyben a a bútorok nem pusztán komfortot nyújtó használati tárgyak lehetnek.

Ma már többféle elvárást fogalmazunk meg lakberendezési tárgyainkkal, bútorainkkal szemben. Legyenek kényelmesek, elegánsak, szépek és mutatósak valamint strapabíróak és praktikusak. Ezen igényeink kielégítése mellett persze bútorainknak alapvető funkciókat is el kell látniuk. Lakóhelyünk egyik legfontosabb helyszíne a hálószoba, ahol életünk több mint egyharmadát töltjük. A régi kínai mondás szerint az életben két fontos dolog létezik: egy jó cipő és egy jó ágy. Mert ha nem az egyikben, akkor a másikban vagyunk.

Hálószobánk életünk bensőséges színtere, amelyben kétségkívül az ágyé a főszerep. Ezért fon tos a gondosan kiválasztott ágy és az alvási szokásoknak megfelelő biomatrac, melyeknek széles skáláját kínáljuk.

Étkezőnk pedig a lakás csomópontja, ami mintegy szervezi, koordinálja életritmusunkat. Benne az asztallal, az étkezések, családi és baráti összejövetelek, beszélgetések meghitt színhelyével. A komód, az éjjeliszekrény, a fogas vagy egy palacktartó szekrény pedig ugyanúgy szerves része otthonunknak, mint az étkező- vagy hálószoba garnitúra. S ezek a kiegészítő bútorok talán többet is elárulnak tulajdonosuk életviteléről, mint a lakás reprezentatívabb, komolyabb darabjai. Reméljük, hogy az általunk forgalmazott kiváló minőségű kaucsukfa, trópusi tömörfa, antikolt hatású fenyőfa és natur fenyőfa bútorokmegoldást kínálnak otthona megtervezéséhez és berendezéséhez. Ismerkedjen meg kollekcióinkkal, válassza ki igényének a leginkább megfelelő garnitúrát, melyek reményeink szerint nemcsak szimpla használati tárgyak lesznek, hanem valami amire büszke lehet, ami a szívéhez nőhet, ami a mindennapjai részévé válhat.

Mi mindazon érdeklődőkre számítunk akiknek az anyagi értéken kívül fontos a tartós jó minőség, a természetes alapanyag és a gondos kézimunka. Szerintünk egy szépen, ízlésesen berendezett lakás a belépő vendég számára egy életérzést ad át belőlünk és az első benyomást is meghatározza rólunk.

- Az antik hatású fenyőbútor, jellegzetesen középbarna, pácolt-lakkozott vagy méhviasszal kezelt. A fa felületi minőségét nem takarja festék ezért különösen fontos a finom megmunkálás, a tökéletes munka. Finom letisztult megoldások mindenegyes darabon. Kézi faragású betétekkel ízlés szerint. A teljes összkép egy nyugalmat, harmóniát sugárzó otthon, melyben az egész család jól érzi magát generációkon keresztül. Csak válogatott, tömör fenyőfából, vastag erős elemekből, skandináv minőségben.
- A kaucsukfa bútorok jellegzetes vörös pácolásukkal lendületesek a kovácsoltvas betétekkel erősek, masszívak. A faragott betéttől pedig szemet gyönyörködtetően egyediek. Bátran és jószívvel ajánljuk a manapság oly divatos mediterrán lakásokba, de egyes kézzel faragott darabjaink bár mely klasszikus környezetben is megállják helyüket. Ezen bútorok a messzi Malajziából érkeznek hozzánk a kézi faragóművészek őshazájából és a tartós, erős kaucsuk-gumifából készülnek.
- A fonott kiegészítőknek is nagy szerepe van otthonunk berendezésében. Nemcsak szépek, de rendkívül praktikusak is, rengeteg funkciót látnak el. Ezek a Vietnámból, Indonéziából és Thaiföldről importált használati tárgyak készülhetnek: sásból, vizijácintból, banánlevélből, tengerifűből, csuhéból, rattanból és vesszőből. Mivel cégünk évek óta foglalkozik ezen termékek importjával ez idő alatt sikerült kialakítani az európai elvárásoknak és ízlésvilágnak megfelelő, de az ott élő emberek évszázados fonási tudására alapuló használati tárgyakat.
Számunkra fontos vásárlóink elégedettsége, ezért szívesen fogadjuk véleményét és igyekszünk megválaszolni kérdéseiket. Kérjük forduljon hozzánk bizalommal üzletünkben, viszonteladó partnereinknél vagy az interneten: www.komforteka.com

CountryLand Kft. 06-26-302-275 info@fenyobutorok.hu